Misiael Pierwszy
CFC
Hardkor 44
|
 |
« Odpowiedz #285 : Grudzień 22, 2009, 07:50:07 » |
|
Ostatnio w ramach kontrolowanego powrotu do przeszłości, na nowo odkrywam Nirvanę. I, cholera, dochodzę do wniosku teraz takich zespołów nie ma. Trochę kolokwializm, ale taka jest prawda - cudownie zaćpany głos Cobaina i ten pazur... Ale co ja się będę produkował - to przecież wie każdy, bo Nivrana to klasyka, do której zawsze się powraca
|
|
|
|
|
|
Mówi się – double talk, Śni się – double dreams, Żyje się – double life, Ale skacze się z okna tylko raz.
|
|
|
Aq
|
 |
« Odpowiedz #286 : Grudzień 26, 2009, 04:14:20 » |
|
taka mała odskocznia od Kolęd. Każdy chyba zna Damiena
|
|
|
|
|
|
Barbie, Bądź cierpliwa. Kiedyś wybierzemy się na coś schłodzonego.
|
|
|
|
|
T#M
Administrator
Niezwyciężony
|
 |
« Odpowiedz #288 : Styczeń 21, 2010, 07:30:54 » |
|
Aaaaaaahahahahhaaaha Kto jakiś czas temu wygrał eurowizję (czy jaka to była impreza, cholera ich tam wie)? Lordi  A teraz co się dowiedziałem? Że w norweskim odpowiedniku Eurowizji do wielkiego finału zakwalifikował się zespół Keep of Kalessin. Black metal zmieszany z deathem. I co? I walnęli z nowego utworu, który pojawi się na ich nowej płycie. Informacja o nowym albumie bardzo mnie cieszy, zespół jest jednym z moich ulubionych. Hehe, miażdżą  Eurowizjo, horda nadciągaaaa  jak kogoś interesuje, to tutaj źródło ( http://pl.spinner.com/2010/01/11/keep-of-kalessin-w-finale-norweskiej-eurowizji/ ) przy czym zaznaczam, że nigdy wcześniej na ten serwis nie wchodziłem 
|
|
|
|
|
|
http://tymektransl.blogspot.com/“Remember,” he said. “If you’re going to steal comics online, please make sure you steal Marvel, DC or Dark Horse comics.” - Richard Starkings.
|
|
|
missio
Administrator
|
 |
« Odpowiedz #289 : Luty 17, 2010, 08:51:29 » |
|
„- Co to za hałas? - To… Black Metal. - Brzmi, jakby kastrowali ciasteczkowego potwora w fabryce pił łańcuchowych.” „Hellboy - Opowieści Niesamowite”, a dokładniej nowela „Profesjonalne Wsparcie” autorstwa Evana Dorkina (scenariusz i rysunki) w przekładzie Jacka Drewnowskiego. Nie chciało mi się sprawdzać z oryginałem, więc nie powiem, czy tej dialog jest popisem lingwistycznym scenarzysty, czy może Pana Drewnowskiego. Ale i tak urok swój ma i ciężko się z nim nie zgodzić 
|
|
|
|
|
|
"Nie boję się, gdy ciemno jest, bo mam latarkę i GPS" Toy Iceberg
|
|
|
T#M
Administrator
Niezwyciężony
|
 |
« Odpowiedz #290 : Luty 17, 2010, 05:32:00 » |
|
kto tam hellboya czyta 
|
|
|
|
|
|
http://tymektransl.blogspot.com/“Remember,” he said. “If you’re going to steal comics online, please make sure you steal Marvel, DC or Dark Horse comics.” - Richard Starkings.
|
|
|
Arn1
CFC
|
 |
« Odpowiedz #291 : Maj 09, 2010, 08:19:21 » |
|
Keep of Kalessin nowy - całkiem w pytkę. To trochę thrashu, to blacku, to Kalmah i innych. Słitaśne gitarki pod Slayer i Exo
|
|
|
|
|
|
Przed optymistami świat stoi otworem. Z kolei pesymiści wiedzą, gdzie się ten otwór znajduje.
Czas nie chuj - nie stoi
|
|
|
scghost
cfc chief
Administrator
|
 |
« Odpowiedz #292 : Maj 17, 2010, 12:17:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
It ain't about how hard you hit...All you need in life is a strong will to succeed and unrelenting determination. If you meet these prerequisites, you can become anything you want with absolutely no luck, fortune or natural ability.
|
|
|
Arn1
CFC
|
 |
« Odpowiedz #293 : Maj 17, 2010, 01:30:53 » |
|
Jo, szkoda człenia, mimo że fanem nigdy nie byłem.
|
|
|
|
|
|
Przed optymistami świat stoi otworem. Z kolei pesymiści wiedzą, gdzie się ten otwór znajduje.
Czas nie chuj - nie stoi
|
|
|
|
|
szamas
|
 |
« Odpowiedz #295 : Maj 25, 2010, 06:01:55 » |
|
Jakiś chu@#$y ten rok  Kolejni muzycy odchodzą na zawsze... Osobiście najbardziej zdołowała mnie śmierć Petera Steele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Walter
CFC
Groza, groza, groza...
|
 |
« Odpowiedz #296 : Maj 25, 2010, 06:58:43 » |
|
śmierć Petera Steele  Co kurwa?! On też?! Ja pierdole, na miejscu Paga i Planta nie wychodził bym z bunkra przeciwatomowego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adas22
|
 |
« Odpowiedz #298 : Czerwiec 01, 2010, 09:41:30 » |
|
Ostatnio w ramach kontrolowanego powrotu do przeszłości, na nowo odkrywam Nirvanę. I, cholera, dochodzę do wniosku teraz takich zespołów nie ma. Trochę kolokwializm, ale taka jest prawda - cudownie zaćpany głos Cobaina i ten pazur... Ale co ja się będę produkował - to przecież wie każdy, bo Nivrana to klasyka, do której zawsze się powraca
Popieram Twoją opinię w 100% , Nirvana to klasyka , głoś Cobaina jest nie do powtórzenia , tak jak i klimat tych kawałków .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scghost
cfc chief
Administrator
|
 |
« Odpowiedz #299 : Czerwiec 01, 2010, 06:30:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
It ain't about how hard you hit...All you need in life is a strong will to succeed and unrelenting determination. If you meet these prerequisites, you can become anything you want with absolutely no luck, fortune or natural ability.
|
|
|
|